Résidence Village Montana – FamFun

Een keer wat anders met de kinderen in de meivakantie? Of je nu nog nooit bent gaan skiën met je kinderen of misschien zelf nog nooit geskied hebt, je kinderen zullen het geweldig vinden! Waar de kerst en voorjaarsvakantie vaak erg duur, druk en wat kouder zijn, biedt de meivakantie meerdere voordelen. Ja, er ligt zeker nog sneeuw en het hele Val Thorens skigebied is nog gewoon open. Dit is de goedkoopste en leukste manier om te gaan skiën met kinderen in de hoogstgelegen & meest bekendste wintersportplaats van Frankrijk, Val Thorens. Naast alle leuke FamFun activiteiten die inclusief zijn, zoals Nederlandse begeleiding tijdens skilessen voor kinderen en de (gezins) après-ski, vindt deze week ook het bekende Dutch Week Festival plaats.

Als extra service nemen we de kinderen 2 middagen mee voor een leuke activiteit, zodat de ouders zelf ook even de sfeer kunnen proeven in de echte après-ski in Le Monde. Zijn 2 middagen niet genoeg? Zorg dan dat je met meerdere gezinnen gaat en een groot appartement boekt, zodat er altijd iemand bij de kinderen kan blijven!

Twijfel niet want het aantal plaatsen is beperkt!

 

Résidence Village Montana

De Résidence Village Montana bestaat uit meerdere gebouwen met ruime, goed ingerichte appartementen. Qua locatie zit je hier perfect, want de piste is lekker dichtbij. Het is heerlijk thuiskomen in je appartement na een dag skiën in de sneeuw. Tevens zit de gondel ‘Funitel Peclet’ vlak bij het hotel.

Er is een gezellige lobby aanwezig met open haard, waar je fijn even kunt ontdooien na een dag in de frisse buitenlucht.

Met het centrum op loopafstand hoef je ook ’s ochtends en ’s avonds niets te missen. Ben je niet zo’n ochtendmens? Geen nood, de bakker zit in het complex van Village Montana, dus een verse croissantje is ’s morgens nooit ver weg. In de avond hoef je maar 200 meter te lopen voor leuke après-ski bars.

Meer informatie? Klik hier!

Land: Frankrijk.
Skigebied: Val Thorens in de regio Les Trois Vallées.
Reisduur: dagen.
Aantal sterren: 4.
Vanaf: €1037.00 op basis van Logies.

Deze reis wordt u aangeboden door: Sunweb.
Meer weten? Klik hiervoor meer informatie!